Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Start Home Over ons Het ras Geschiedenis 2 Geschiedenis 3 Standaard Standaard 2 Standaard 3 Standaard 4 Standaard 5 Kenmerken & geaardheid Aanschaf, opvoeding en verzorging Teven Janoe Reuen Hasj Links Contact Foto's Jack 

Standaard 2

U bent bezoeker...

Krachtig, langer dan hoog. Mag noch van boven noch van opzij een spitse indruk geven. De neusrug is recht zonder middengroef.

Snuit

Krachtige kaken. Een volledig krachtig en regelmatig schaargebit. Het ontbreken van 2 tanden (premolaren 1 en/of premolaren 2) is toegestaan. De molaren 3 blijven buiten beschouwing.

Kaak/Tanden

Ogen

Amandelvormig, middelgroot, noch diepliggend, noch uitpuilend. De kleur is hazelnoot tot kastanjebruin. Een opgewekte, vriendelijke uitdrukking. De oogleden goed aangesloten en donker van kleur.

Oren

Middelgroot, driehoekig en vrij hoog aangezet. In rust vlak tegen het hoofd liggend. Bij aandacht naar voren gericht. Van binnen en van buiten goed behaard.

Hals

Krachtig, goed gespierd. Eerder gedrongen en zonder losse keelhuid.

Lichaam

Rug

Iets langer dan de schofthoogte.

Matig lang, krachtig en recht.

Breed en sterk gespierd.

Lendenen

Kruis

Lang en breed en in een lichte mooie ronding naar beneden aflopend. Niet hoger oplopend en niet afvallend.

Borst

Krachtig en breed, tot op gelijke hoogte komend met de ellebogen. De ribbenkast is in dwarsdoorsnede ovaalrond en ze mag noch plat noch tonvormig zijn. De voorborst is sterk ontwikkeld.

PAGINAvan 't Kroonsveld

Grote Zwitserse Sennenhonden

Lorem Ipsum

dolor sit amet

consetetur sadipscing

|

|

Deze site werd laatst gewijzigd op 28 december 2018

U bent bezoeker...Geschiedenis

Fara

Arco